Primer elementor

Hello

I’m Steve, A DIGITAL MARKETING EXPERT

[pixobecoloringbook src=”book.jpg”]

I’M STEVE, A DIGITAL MARKETING EXPERT FOR THE LAST 18 YEARS. FOUNDER OF BRANDIC - HELPING CLIENTS FUEL THEIR COMPANY’S GROWTH THROUGH STRATEGIC DIGITAL MARKETING

Izdavačko preduzeće The English Book d.o.o. je pionir u osnivanju ELT sektora na Balkanu. Prvi ekskluzivni zastupnik renomiranih izdavača Oxford Unversity Press i MacMillan Education, više od dve decenije bavi se uvozom i izdavanjem udžbenika za učenje engleskog jezika za državne i privatne škole. Kontinuirano se bavimo i stručnim usavršavanjem nastavnika tako što organizujemo profesionalne seminare i radionice sa renomiranim svetskim predavačima i autorima među kojima smo ponosno ugostili imena kao što su David Crystal, Tom Hutchinson, Michael Swan i mnogi drugi.
Dokaz o našem dobrom poslovanju je ogroman broj odanih korisnika koji se neprestano uvećava. Ono što uvek od nas možete da očekujete je visoka poslovna etika, podrška u radu i uvid u savremena kretanja na polju ELT sveta. U našim knjižarama se može naći i široka ponuda knjiga za decu, knjiga opšteg interesovanja, klasične i moderne književnosti, rečnika i stručne literature, kao i gift program.
icon About

My mission is to help people without digital backgrounds build and grow their brands.

keynote speaker

Watch my latest talk about marketing in the digital age

Пусти видео запис