Архиве: Чланци

The Hound of the Baskervilles by Sir Arthur Conan Doyle. Retoned by Stephen Colbert Chapter one. Mr Sherlock Holmes.

My name is Doctor Watson. I am writing this story about my friend, Mr Sherlock Holmes, the famous detective. Sherlock Holmes lives at 221 B Baker Street, in the middle of London. My story begins in Baker Street one morning in 1889, when a man knocked on the door. I heard the man say, ‘Mr Holmes? My name is Dr Mortimer. I need your help.’ ‘Come in,’ said Holmes. ‘How can I help you?’ ‘I have a strange story to tell you, Mr Holmes,’ said Dr Mortimer. ‘My story is very strange. Perhaps you will not believe me.’

Ukoliko imate problema prilikom prijave na portal, molimo Vas da pošaljete vaše podatke za logovanje (korisničko ime i šifru) na mejl kontakt@englishbook-digital.rs kako bi što pre otklonili navedeni problem.

Hello

I’m Steve, A DIGITAL MARKETING EXPERT

[pixobecoloringbook src=”book.jpg”]

I’M STEVE, A DIGITAL MARKETING EXPERT FOR THE LAST 18 YEARS. FOUNDER OF BRANDIC - HELPING CLIENTS FUEL THEIR COMPANY’S GROWTH THROUGH STRATEGIC DIGITAL MARKETING

Izdavačko preduzeće The English Book d.o.o. je pionir u osnivanju ELT sektora na Balkanu. Prvi ekskluzivni zastupnik renomiranih izdavača Oxford Unversity Press i MacMillan Education, više od dve decenije bavi se uvozom i izdavanjem udžbenika za učenje engleskog jezika za državne i privatne škole. Kontinuirano se bavimo i stručnim usavršavanjem nastavnika tako što organizujemo profesionalne seminare i radionice sa renomiranim svetskim predavačima i autorima među kojima smo ponosno ugostili imena kao što su David Crystal, Tom Hutchinson, Michael Swan i mnogi drugi.
Dokaz o našem dobrom poslovanju je ogroman broj odanih korisnika koji se neprestano uvećava. Ono što uvek od nas možete da očekujete je visoka poslovna etika, podrška u radu i uvid u savremena kretanja na polju ELT sveta. U našim knjižarama se može naći i široka ponuda knjiga za decu, knjiga opšteg interesovanja, klasične i moderne književnosti, rečnika i stručne literature, kao i gift program.
icon About

My mission is to help people without digital backgrounds build and grow their brands.

keynote speaker

Watch my latest talk about marketing in the digital age

Пусти видео запис